Meet Our Team

Vanuit onze ervaring als fysiotherapeuten hebben we van onze patiënten begrepen hoe belangrijk het is dat de persoonlijke situatie ook om een persoonlijke behandeling vraagt. Daarom brengen we op al onze locaties allerlei disciplines bij elkaar om een zo integraal mogelijke aanpak te kunnen bieden en hebben we zo een heel divers team van specialisten voor u samengesteld. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register en aangesloten bij het CKR/KNGF.

Wij stellen u voor:

Noor Bastiaens

Msc Sportfysiotherapeut & Proud owner and founder of Fysio Bastiaens

Over Noor:
Begin 2014 heb ik met veel liefde een eenmanszaak opgezet. Professioneel handelen, kennis&kunde, maar vooral tijd en aandacht voor ieder persoon als unieke casus, kon ik veel mensen goed helpen. Dit sprak zich snel rond en in 2015 kon ik fysio Bastiaens uitbreiden door enthousiaste collega’s aan te nemen.

Inmiddels zijn wij een van de grootste praktijken in Zuid-Limburg en ben ik erg trots op wat we bereikt hebben! We staan voor klaar voor iedereen, en het hoogste doel is, door teamwork en de handen ineen te slaan, onze patiënten klachtenvrij te krijgen en houden!

Nadine Peeters

Hoofd management / Front Office

E-mailadres: management@fysiobastiaens.nl

In 2019 is Nadine met veel plezier aan de slag gegaan bij Fysio Bastiaens.
Ze heeft brede interesses en dat zie je terug in haar werk, opleiding en hobby's. Nadine houdt van afwisseling, ontdekt graag nieuwe dingen en is van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

Nadine zegt dit over fysio Bastiaens: bij fysio Bastiaens heb ik een hele diverse functie. Ik hou me bezig met administratieve werkzaamheden, maar ook met organisatorische- en managementzaken. Voor vragen over afspraken, facturen of verzekeringen kun je bij mij terecht. Ook als je tips, feedback of andere zaken hebt met betrekking tot de praktijk, ben je bij mij van harte welkom.

Het is mijn doel om Fysio Bastiaens als een hartverwarmende, goed geoliede machine te laten lopen!

Rik Muris

Fysiomanager / Fysiotherapeut / Manueel Therapeut i.o / Dry Needling / Medical Taping / Bignummer 79920618404

E-mailadres: rik@fysiobastiaens.nl

Over Rik:
Hij zegt over zichzelf dat hij aandachtig, enthousiast en leergierig is. Hij is graag buiten actief bezig. Als dit dan ook nog op reis is, is dat alleen maar beter. Doordeweeks is hij regelmatig te vinden bij de trappen van Snow World in Landgraaf en anders in de klimhal. Naast actief bezig zijn, kan hij ook heel erg genieten van een goede film.

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens verteld hij zeer tevreden: “het bevalt mij heel goed om bij Fysiotherapie Bastiaens te werken. Er is veel onderling overleg tussen de therapeuten. Dit zorgt ervoor dat de zorg voor patiënten beter wordt en dat de individuele vaardigheden van de therapeuten blijven groeien. De locaties zijn mooi en modern ingericht, wat ervoor zorgt dat het een fijne werk- en revalidatieomgeving is.”

Ook wij zijn zeer zeker tevreden met Rik!

Lars Roijen

Fysiotherapeut / Tigra / Medical Taping / Arbeidstherapeut / Bignummer 89925265104

E-mailadres: lars@fysiobastiaens.nl

Over Lars:
Zegt over zichzelf dat hij betrokken, kundig en eerlijk is en vindt zijn extreem droge humor toch wel een groot pluspunt van zichzelf . Lars is te vinden op onze locaties Ceramique, Eijsden en Amby en zijn lijfspreuk is: Exercise is the best medicine.

Wanneer we hem vragen om iets te vertellen over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens, krijgen we een grote glimlach en zegt hij: door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht op een duurzame manier je doel bereiken

Desiree Meulenberg

Fysiotherapeute / Oedeemtherapeute / Bekkenbodemspecialiste / Medical Taping / Massagespecialiste / Fysio Fitness / Bignummer 89915939304

E-mailadres: desiree@fysiobastiaens.nl

Over Desiree:
Wanneer we haar vragen of zichzelf te beschrijven geeft ze aan ze vrolijk, betrokken en leergierig is. Haar favoriete Quote is dan ook: “Follow your heart and go for it.”

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens zegt ze vrolijk: “Fysiotherapie Bastiaens is een jong en enthousiaste fysiopraktijk, met een speciale visie om actieve met passieve therapie te combineren. Ook is het goed om op verschillende locaties te behandelen, hierdoor kunnen patiënten sneller bij ons terecht en kun je meer fysiotherapie geven. We werken voortdurend aan de kwaliteit van de praktijk, waardoor de mogelijkheden bestaan om je verder te ontwikkelen als fysiotherapeute.”

Emiel Koetsenruijter

Fysiotherapeut / Medical Taping / Fysio Fitness / Echografie / Bignummer 89926432904

E-mailadres: emiel@fysiobastiaens.nl

Over Emiel:
Emiel Koetsenruijter is woonachtig in Beek.
Vanaf juli 2018 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Bastiaens waar hij na een leuke en leerzame stage graag wilde blijven werken.

De opleiding tot fysiotherapeut heeft Emiel gevolgd aan de Fontys paramedische hogeschool in Eindhoven.
Daarna heeft hij verschillende cursussen gevolgd waaronder ook de cursus musculoskeletale echografie en percutane electrolyse aan het NT-e in Vianen.
Emiel specificeert zijn onderzoek dan ook vaker middels echografische beeldvorming, dit om nog beter de aard van het probleem in kaart te brengen.
Op de locaties Ceramique, Eijsden en Amby kun je zowel in de vroege ochtend als in de avond bij hem terecht.

In zijn vrije tijd sport hij veel: handballen, mountainbiken, fitnessen en ook tijdens mijn vakanties ben ik graag actief bezig.
Het liefst ga ik zo vaak mogelijk lekker wandelen en skiën in de bergen.

Luuk van Dijk

Fysiotherapeut / Osteopaat i.o. / Mulligan therapie / Medical Taping / Fysio Fitness / Bignummer 49922513004

E-mailadres: luuk@fysiobastiaens.nl

Over Luuk:

Wanneer we hem vragen naar enkele woorden die kenmerkend voor hem zijn geeft hij aan dat hij rustig, sportief en vriendelijk is. Zijn we het volledig mee eens
Zijn motto is dan ook: Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens geeft hij het volgende aan: binnen Fysiotherapie Bastiaens heerst een heerlijke werksfeer wat ten goede komt van de drive van de therapeuten en dus de kwaliteit van zorg. Met het relatief jonge team sparren we wekelijks onderling waar heel veel van geleerd kan worden.

Melissa Franken

Secretaresse Fysiotherapie / Administratief medewerkster

E-mailadres: admin@fysiobastiaens.nl

Melissa is in 2018 afgestudeerd aan de opleiding Facility Management en versterkt sinds maart 2021 ons team. Ze verricht administratieve werkzaamheden en ontvangt jullie met een glimlach op de praktijk. Voor vragen of een gezellig praatje, kun je altijd bij haar terecht. Melissa vindt het werken bij fysio Bastiaens interessant en leuk.

In haar vrije tijd wandelt en bakt ze graag en onderneemt zij activiteiten met haar familie en vrienden.

Tim Nicolai

Fysiotherapeut / Manueel Therapeut i.o. / Medical Taping / Bignummer 29928901404

E-mailadres: tim@fysiobastiaens.nl

Over Tim:
Tim Nicolai is in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Daarnaast start hij in september 2021 aan de Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT. Vanuit zijn vorige opleiding heeft hij ook ervaring met het geven van training en is hij afgestudeerd als lifestyle coach.

Tim over werken bij fysio Bastiaens: mijn doel is om samen met de patiënt te werken aan een persoonlijk behandelplan om klachten/blessurevrij te kunnen bewegen. Middels hands-on therapie en oefentherapie probeer ik hier doelgericht naar toe te werken. Wat betreft het werken bij Fysiotherapie Bastiaens vind ik de variatie erg leuk. Variatie in zowel doelgroepen als variatie in de verschillende locaties waarover Fysiotherapie Bastiaens beschikt.

Zelf reis ik in mijn vrije tijd graag en ben ik bezig met fitness en voetbal.

Stephan Sauren

Fysiotherapeut / Sporttherapeut / Medical Taping / Echografie / Bignummer 19923522604

E-mailadres: stephan@fysiobastiaens.nl

Over Stephan:
Onze Limburger met zijn Brabants accent heeft de opleiding Fysiotherapie aan het Fontys in Eindhoven met succes afgerond en geeft aan dat hij ambitieus is, een no-nonsens instelling heeft en heeft als lijfspreuk een quote van Frank Sinatra “that’s life”

Wanneer we onze down-to-earth kanjer vragen hoe hij het werken bij Fysiotherapie Bastiaens vindt geeft hij aan dat het een ideale omgeving is om je als fysiotherapeut te ontwikkelen. De combinatie van veel jonge, ambitieuze en uiterst capabele collega’s maken het zeer prettig.

Stéphanie Welie

Fysiotherapeut / Oefentherapeut /

E-mailadres: stephanie@fysiobastiaens.nl

Stéphanie beschrijft zichzelf als jong enthousiaste professional die leergierig, eerlijk en behulpzaam is. Haar vrije tijd besteed ze graag aan sport. Ze doet aan fitness in de sportschool, maar is ook regelmatig op de squashbaan of in de boulderhal te vinden. Daarnaast brengt ze ook graag tijd door met haar vrienden en familie.

Stéphanie kijkt uit om te starten als fysiotherapeut binnen Team Fysiotherapie Bastiaens en hierbij te werken binnen een jong en ambitieus team, met veel verschillende specialisaties. Ze verheugt zich om te groeien binnen het vak en haar steentje bij te dragen zodat de beste patiëntenzorg geleverd kan worden.

Tom van Dijk

Fysiotherapeut / Oefentherapeut /

E-mailadres: tomvandijk@fysiobastiaens.nl

Wellicht heb je Tom nog meegemaakt als stagiaire? Ondertussen is deze enthousiaste 29-jarige fysiotherapeut al een volwaardig lid van het team. Al vanaf dat hij jong is, is hij gefascineerd door het menselijk lichaam in zijn algemeenheid. Daarbij is hij ook overmatig geïnteresseerd in topsport. Toen hij jonger was, las hij alles wat los en vast zat op het gebied van ‘hoe kun je beter presteren, hoe kun je jezelf verbeteren’. Ook voor zichzelf was en is hij daar altijd mee bezig.
Het lichaam an sich en revalidatietraining trok steeds meer zijn aandacht, waardoor hij besloot de studie fysiotherapie te volgen in Eindhoven.

Ondertussen gelooft Tom heilig in actief revalideren. Het is niet alleen een kwestie van goed behandeld worden maar we gaan ook zo snel mogelijk de trainingszaal in. Het weefsel is in staat zich aan te passen door de juiste trainingsoefeningen waarbij je het lichaam zelf het probleem laat oplossen door kracht- en beweeglijkheidverschillen onder handen te nemen. De plasticiteit van het menselijk lichaam is super indrukwekkend!

Werken in een gepassioneerd team en samen naar één doel toe werken is wat Tom zo leuk vindt aan zijn rol binnen fysio Bastiaens. Over passie gesproken: Hij houdt van voetbal, tennis en krachttraining. Super sportief dus! Naast dus een echte sportman te zijn, is Tom ook zeker een 'family guy' én een 'chef'. Koken voor- en lekker eten met vrienden en familie is hoe hij zijn ideale dag omschrijft.

Ricarda Ebel

Fysiotherapeut / Medical taping / Oefen therapeut

E-mailadres: ricarda@fysiobastiaens.nl

Ricarda zegt over zichzelf dat ze als jong professional heel nieuwsgierig is, inlevingsvermogen heeft en altijd naar uitdagingen zoekt.

In haar vrije tijd is ze voornamelijk bezig met boulderen in de klimhal, Yoga of door het heuvelland fietsen met haar racefiets. Ze geniet ook graag van een wandeling door Maastricht en de natuur eromheen.

Ricarda vindt het heel leuk om in een jong team met verschillende competenties, zoals bij fysio Bastiaens te werken en altijd in uitwisseling te staan. Het team geeft elkaar feedback om te blijven groeien in het vak, zodat ze voor de patiënten de beste zorg kunnen leveren.

Rowena Huijts

Gastvrouw

E-mailadres: service@fysiobastiaens.nl

Rowena is altijd vrolijk, sociaal, enthousiast en leergierig is.
Tevens onderneemt ze in haar vrije tijd veel dingen samen met haar gezin en gaat ze graag lekker uit eten.

Over het werken bij Fysio Bastiaens vertelt ze dat ze het erg naar haar zin heeft en iedere dag met veel plezier komt werken. Iedere dag is het er gezellig en dat vindt ze erg belangrijk.
Een praatje maken met de patiënten vindt ze ook leuk en merkt dat patiënten dit beschouwen als een extra stukje aandacht wat vooral in deze tijd belangrijk is.

Ben jij dit?

Nieuwe collega

Wat zijn altijd opzoek naar gedreven collega's. Vind jij persoonlijke ontwikkeling, een dynamisch team en een persoonlijke aanpak bij jou passen...? Stuur dan jouw open sollicitatie op naar info@fysiobastiaens.nl en we kijken graag met jou wat ``de beste fysio`` voor jou kan betekenen.