Meet Our Team

Vanuit onze ervaring als fysiotherapeuten hebben we van onze patiënten begrepen hoe belangrijk het is dat de persoonlijke situatie ook om een persoonlijke behandeling vraagt. Daarom brengen we op al onze locaties allerlei disciplines bij elkaar om een zo integraal mogelijke aanpak te kunnen bieden en hebben we zo een heel divers team van specialisten voor u samengesteld. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register en aangesloten bij het CKR/KNGF.

Wij stellen u voor:

Noor Bastiaens

Msc Sportfysiotherapeut & Proud owner and founder of Fysio Bastiaens

Over Noor:
Begin 2014 heb ik met veel liefde een eenmanszaak opgezet. Professioneel handelen, kennis&kunde, maar vooral tijd en aandacht voor ieder persoon als unieke casus, kon ik veel mensen goed helpen. Dit sprak zich snel rond en in 2015 kon ik fysio Bastiaens uitbreiden door enthousiaste collega’s aan te nemen.

Inmiddels zijn wij een van de grootste praktijken in Zuid-Limburg en ben ik erg trots op wat we bereikt hebben! We staan voor klaar voor iedereen, en het hoogste doel is, door teamwork en de handen ineen te slaan, onze patiënten klachtenvrij te krijgen en houden!

Nadine Peeters

Hoofd management / Front Office

Emailadres: receptie@fysiobastiaens.nl

Rik Muris

Fysiomanager / Fysiotherapeut / Manueel Therapeut i.o / Dry Needling / Medical Taping / Bignummer 79920618404

Emailadres: rik@fysiobastiaens.nl

Over Rik:
Hij zegt over zichzelf dat hij aandachtig, enthousiast en leergierig is. Hij is graag buiten actief bezig. Als dit dan ook nog op reis is, is dat alleen maar beter. Doordeweeks is hij regelmatig te vinden bij de trappen van Snow World in Landgraaf en anders in de klimhal. Naast actief bezig zijn, kan hij ook heel erg genieten van een goede film.

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens verteld hij zeer tevreden: “het bevalt mij heel goed om bij Fysiotherapie Bastiaens te werken. Er is veel onderling overleg tussen de therapeuten. Dit zorgt ervoor dat de zorg voor patiënten beter wordt en dat de individuele vaardigheden van de therapeuten blijven groeien. De locaties zijn mooi en modern ingericht, wat ervoor zorgt dat het een fijne werk- en revalidatieomgeving is.”

Ook wij zijn zeer zeker tevreden met Rik!

Lars Roijen

Fysiotherapeut / Tigra / Medical Taping / Arbeidstherapeut / Bignummer 89925265104

Emailadres: lars@fysiobastiaens.nl

Over Lars:
Zegt over zichzelf dat hij betrokken, kundig en eerlijk is en vindt zijn extreem droge humor toch wel een groot pluspunt van zichzelf . Lars is te vinden op onze locaties Ceramique, Eijsden en Amby en zijn lijfspreuk is: Exercise is the best medicine.

Wanneer we hem vragen om iets te vertellen over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens, krijgen we een grote glimlach en zegt hij: door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht op een duurzame manier je doel bereiken

Tjeu Kaelen

Fysiotherapeut / Medical Taping / Oefentherapeut / Online fysio expert / Medisch Training Therapeut / Bignummer 39928313404

Emailadres: tjeu@fysiobastiaens.nl

Desiree Meulenberg

Fysiotherapeute / Oedeemtherapeute / Bekkenbodemspecialiste / Medical Taping / Massagespecialiste / Fysio Fitness / Bignummer 89915939304

Emailadres: desiree@fysiobastiaens.nl

Over Desiree:
Wanneer we haar vragen of zichzelf te beschrijven geeft ze aan ze vrolijk, betrokken en leergierig is. Haar favoriete Quote is dan ook: “Follow your heart and go for it.”

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens zegt ze vrolijk: “Fysiotherapie Bastiaens is een jong en enthousiaste fysiopraktijk, met een speciale visie om actieve met passieve therapie te combineren. Ook is het goed om op verschillende locaties te behandelen, hierdoor kunnen patiënten sneller bij ons terecht en kun je meer fysiotherapie geven. We werken voortdurend aan de kwaliteit van de praktijk, waardoor de mogelijkheden bestaan om je verder te ontwikkelen als fysiotherapeute.”

Emiel Koetsenruijter

Fysiotherapeut / Medical Taping / Fysio Fitness / Echografie / Bignummer 89926432904

Emailadres: emiel@fysiobastiaens.nl

Joyce Ham

Secretaresse Fysiotherapie / Administratief medewerkster

Emailadres: info@fysiobastiaens.nl

Tim Nicolai

Fysiotherapeut i.o.

Luuk van Dijk

Fysiotherapeut / Mulligan / Medical Taping / Fysio Fitness / Bignummer 49922513004

Emailadres: luuk@fysiobastiaens.nl

Over Luuk:

Wanneer we hem vragen naar enkele woorden die kenmerkend voor hem zijn geeft hij aan dat hij rustig, sportief en vriendelijk is. Zijn we het volledig mee eens
Zijn motto is dan ook: Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens geeft hij het volgende aan: binnen Fysiotherapie Bastiaens heerst een heerlijke werksfeer wat ten goede komt van de drive van de therapeuten en dus de kwaliteit van zorg. Met het relatief jonge team sparren we wekelijks onderling waar heel veel van geleerd kan worden.

Maxime Berghmans

Fysiotherapeut / Oefentherapeut / Medical Taping / Social Media Expert

Emailadres: maxime@fysiobastiaens.nl

Tom van Dijk

Fysiotherapeut i.o.

Stephan Sauren

Fysiotherapeut / Sporttherapeut / Medical Taping / Echografie / Bignummer 19923522604

Emailadres: stephan@fysiobastiaens.nl

Over Stephan:
Onze Limburger met zijn Brabants accent heeft de opleiding Fysiotherapie aan het Fontys in Eindhoven met succes afgerond en geeft aan dat hij ambitieus is, een no-nonsens instelling heeft en heeft als lijfspreuk een quote van Frank Sinatra “that’s life”

Wanneer we onze down-to-earth kanjer vragen hoe hij het werken bij Fysiotherapie Bastiaens vindt geeft hij aan dat het een ideale omgeving is om je als fysiotherapeut te ontwikkelen. De combinatie van veel jonge, ambitieuze en uiterst capabele collega’s maken het zeer prettig.