Binnen deze locatie bieden wij een grote variatie aan groepslessen, kwaliteit in krachttraining, voedingsadvies en medische disciplines onder één dak. Door onze persoonlijke begeleiding traint u altijd met een op maat gemaakt trainingsschema. Tevens bieden wij op deze locatie een uniek outdoor concept voor bootcamps, evenementen en business trainingen.

Ontmoet onze specialisten

Vraag nu een gratis proeftraining aan & bereik samen met ons uw doelen!

Loop gerust binnen, bel ons op 043 8528000
of maak een afspraak met onderstaande knop

Lesrooster SMC Amby

Voor meer informatie over onze groepslesrooster klikt u op onderstaande button.

Lesrooster

Onze groepslessen

Bij SMC Amby hebben wij verschillende groepslessen voor u op het programma.

Total Body Experience

Met allerlei verschillende oefeningen train jij onder toeziend oog van de deskundige instructeurs vrijwel alle spiergroepen.

SMC Circuit

Circuittraining is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen. Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen.

55+ Fit

Een speciale training voor de oudere jongeren. Gezond bezig zijn met leeftijdsgenoten. Wij hebben een aangepast trainingsprogramma ontwikkeld gericht op conditieverbetering, spierversterking én op het vasthouden de bestaande conditie.

Pilates

De Pilates-filosofie werkt met training van lichaam en geest. Om dat te bereiken bestaat er een serie speciaal ontwikkelde Pilates oefeningen. Door de samenwerking tussen lichaam en geest bereik je een algehele goede conditie.

Fat Burn

In de Fat Burning Workout krijg je eerst een rustige warming up en daarna ga je aan de slag met korte, heftige kracht/cardio oefeningen

Zumba

Houd je van dansen? Zumba is een aerobic- en intervaltraining waarin je op je eigen niveau werkt aan je lichaam en conditie op heerlijke muziek.

Aerobic Boxing

Aerobic Boxing is de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren.
Tijdens deze training komen verschillende bokstechnieken aanbod, daarnaast geven wij ook een functionele circuittraining.

Body Pump

Body Pump is een doelgerichte training, waarbij je met behulp van gewichten alle grote spiergroepen traint. Bij Body Pump train je met een barbell en andere losse gewichten.

Yoga

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning.

Indoor Cycling

Indoor cycling is dé ideale cardio training, er is bijna geen andere sport waarbij u zoveel calorieën verbrand als op een goede sessie op de fiets! Ook veel spiergroepen worden aangesproken: uw dijen, buik, benen en billen!

Core Stability

Core stability legt de nadruk op alle spieren en spiergroepen die zich in de romp bevinden en die bijdragen aan een stabiele lichamelijk houding.

Low Fit

Low Fit is dé ideale manier om aan je conditie te werken zonder dat je springoefeningen hoeft te doen. 'Low Fit' wil niet zeggen dat er met een lage intensiteit wordt getraind, want de oefeningen worden sneller uitgevoerd dan bij High Impact. De belasting van de beenspieren is lager, aangezien je de hele les met tenminste één voet op de grond blijft.

Tarieven SMC Amby

Wilt u graag weten welke tarieven wij hanteren, klik dan snel op onderstaande button.

Onze specialiteiten

Hier in Amby hebben wij verschillende specialisten in huis die ieder op hun disciplines uitblinken.

Gastvrijheid

Wanneer u bij ons binnenkomt, garanderen wij u dat u zich thuis voelt en zich in een prettige sport ambiance verkeerd.

Verschillende sportmedische disciplines

Wij bieden professionele ondersteuning bij medische vragen.

De nieuwste trends

Wij volgen de nieuwste trends op fitnessgebied maken gebruik van voedingsprogramma’s en –coaching met gegarandeerd resultaat.

Smart fitness

Wij verbinden de persoonlijke trainingsprogramma's met de nieuwste technology. Immers meten is weten!

Plezier

Wij zorgen ervoor dat u sporten leuk vind en leuk blijft vinden.

Verbinden

Wij werken nauw samen met het AZM, UM, GGD, het onderwijs en de verschillende gemeenten.

Contactgegevens en openingstijden

Wilt u meer weten over SMC Amby of wilt u dat wij u helpen met het bereiken van uw doelen, neem dan contact op en maak een afspraak!

Openingstijden SMC Amby
Ma t/m do: 8.00 – 22.00 uur
Vrij: 8.00 – 21.00 uur
Za & Zo: 9.00 – 13.00 uur

U kunt ook met onderstaande knop een afspraak bij ons maken

Afspraak maken

Contactgegevens
SMC Amby
Ambyerstraat-Noord 174
6225 EJ Maastricht
info@smcamby.nl
+31 (0)43 85 28 000