Meet Our Team

Vanuit onze ervaring als fysiotherapeuten hebben we van onze patiënten begrepen hoe belangrijk het is dat de persoonlijke situatie ook om een persoonlijke behandeling vraagt. Daarom brengen we op al onze locaties allerlei disciplines bij elkaar om een zo integraal mogelijke aanpak te kunnen bieden en hebben we zo een heel divers team van specialisten voor u samengesteld. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register en aangesloten bij het CKR/KNGF.

Wij stellen u voor:

Noor Bastiaens

Mss Sportfysiotherapeut & Proud owner and founder of Bastiaens Group

Wien Verjans

Fysiomanager / Fysiotherapeut / Dry Needling / Medical Taping / Schouderspecialist / Bignummer 19918783404

Emailadres: wien@fysiobastiaens.nl

Over Wien:
Wien is sinds maart 2017 bij ons werkzaam als fysiotherapeut, sinds een tijdje onze Fysiomanager en onze duizendpoot staat voor jullie klaar op de locaties Ceramique, Amby, Eijsden en Sint Pieter. Wien woont in Geleen en is afgestudeerd als algemeen Fysiotherapeut, Medical Taping, Echografie en Dry Needling. Wien houdt van reizen, sporten en vindt alles geweldig zolang het maar avontuurlijk is!

Zijn eigen standpunt is: ``Legt de vinger op de zere plek``

Wanneer we hem vragen hoe hij het vindt om bij Fysiotherapie Bastiaens te werken verteld hij enthousiast dat het solliciteren bij Fysiotherapie Bastiaens de beste keuze is geweest die hij heeft kunnen maken. Met al zijn passie haalt hij veel energie uit zijn werk. Leuke jonge collega’s om mee te sparren en een werkgever die meedenkt met betrekking tot mijn persoonlijke en zakelijke groei.

Nadine Peeters

Secretaresse Fysiotherapie / Administratief medewerkster

Emailadres: receptie@fysiobastiaens.nl

Luuk van Dijk

Fysiotherapeut / Mulligan / Medical Taping / Fysio Fitness / Bignummer 49922513004

Emailadres: luuk@fysiobastiaens.nl

Over Luuk:
Luuk is begonnen in mei 2017 bij onze praktijk in Eijsden en heeft zich daarna al vrij snel uitgebreid naar de locaties Ceramique, Amby , Eijsden en Sint Pieter.

Hij woont in Maastricht en heeft met veel succes zijn opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.

Wanneer we hem vragen naar enkele woorden die kenmerkend voor hem zijn geeft hij aan dat hij rustig, sportief en vriendelijk is. Zijn we het volledig mee eens
Zijn motto is dan ook: Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens geeft hij het volgende aan: binnen Fysiotherapie Bastiaens heerst een heerlijke werksfeer wat ten goede komt van de drive van de therapeuten en dus de kwaliteit van zorg. Met het relatief jonge team sparren we wekelijks onderling waar heel veel van geleerd kan worden

Desiree Meulenberg

Fysiotherapeute / Oedeemtherapeute / Bekkenbodemspecialiste / Medical Taping / Massagespecialiste / Fysio Fitness / Bignummer 89915939304

Emailadres: desiree@fysiobastiaens.nl

Over Desiree:
Desiree, samenwonend met Ralph in Berg en Terblijt, is in april 2017 bij ons komen werken.
Zij is voornamelijk te vinden op onze locaties Ceramique en Eijsden.

Dat zij een duizendpoot is, is wel te zien aan de opleidingen en cursussen die zij met succes behaald heeft. Desiree is afgestudeerd Fysiotherapeute, Oedeemtherapeute, Lymfe Drainage, Lymfe- en Medical Taping en is getraind Masseuse in ontspannende en stimulerende massages, denk aan Hotstone, Lotus, Ayurvedisch en Voetreflexmassage. Ook heeft zij ervaring met hydrotherapie en is geïnteresseerd in bekkenbodemproblematiek.

Haar hobby’s zijn yoga (Power- en Hot yoga), ze danst graag Hip-Hop en laat de heupen sinds kort zwaaien en draaien bij het Salsadansen.

Wanneer we haar vragen of zichzelf te beschrijven geeft ze aan ze vrolijk, betrokken en leergierig is. Haar favoriete Quote is dan ook: “Follow your heart and go for it.”

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens zegt ze vrolijk: “Fysiotherapie Bastiaens is een jong en enthousiaste fysiopraktijk, met een speciale visie om actieve met passieve therapie te combineren. Ook is het goed om op verschillende locaties te behandelen, hierdoor kunnen patiënten sneller bij ons terecht en kun je meer fysiotherapie geven. We werken voortdurend aan de kwaliteit van de praktijk, waardoor de mogelijkheden bestaan om je verder te ontwikkelen als fysiotherapeute.”

Hoe kunnen we nou niet blij zijn met zo’n duizendpoot?

Emiel Koetsenruijter

Fysiotherapeut / Medical Taping / Fysio Fitness / Echografie / Bignummer 89926432904

Emailadres: emiel@fysiobastiaens.nl

Lars Roijen

Fysiotherapeut / Tigra / Medical Taping / Arbeidstherapeut / Bignummer 89925265104

Emailadres: lars@fysiobastiaens.nl

Over Lars:
Lars werkt bij ons sinds april 2017. Begonnen als stagiair vanuit de bachelor opleiding Fysiotherapie. Ondertussen ook voor vast werkzaam bij ons in combinatie met zijn studie. Hij woont in Valkenburg samen met zijn vriendin Yvette en kan zijn energie kwijt tijdens zijn voetbaltrainingen en wedstrijden.

Zegt over zichzelf dat hij betrokken, kundig en eerlijk is en vindt zijn extreem droge humor toch wel een groot pluspunt van zichzelf . Lars is te vinden op onze locaties Ceramique, Eijsden en Amby en zijn lijfspreuk is: Exercise is the best medicine.

Wanneer we hem vragen om iets te vertellen over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens, krijgen we een grote glimlach en zegt hij: door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht op een duurzame manier je doel bereiken

Stephan Sauren

Fysiotherapeut / Sporttherapeut / Medical Taping / Echografie / Bignummer 19923522604

Emailadres: stephan@fysiobastiaens.nl

Over Stephan:
Stephan, woonachtig in Maastricht, is een van onze nieuwste collega’s en werkt sinds oktober 2017 bij Fysiotherapie Bastiaens.
Hij laat zijn kundigheid zien op onze locaties Ceramique, Amby en Sint Pieter.

Je kunt hem wat vaker in Amby in het Fitness gedeelte terugvinden daar hij zelf ook 5 keer per week werkt aan het trainen van zijn spieren en conditie.

Onze Limburger met zijn Brabants accent heeft de opleiding Fysiotherapie aan het Fontys in Eindhoven met succes afgerond en geeft aan dat hij ambitieus is, een no-nonsens instelling heeft en heeft als lijfspreuk een quote van Frank Sinatra “that’s life”

Wanneer we onze down-to-earth kanjer vragen hoe hij het werken bij Fysiotherapie Bastiaens vindt geeft hij aan dat het een ideale omgeving is om je als fysiotherapeut te ontwikkelen. De combinatie van veel jonge, ambitieuze en uiterst capabele collega’s maken het zeer prettig.

Rik Muris

Fysiotherapeut / Manueel Therapeut i.o / Dry Needling / Medical Taping / Bignummer 79920618404

Emailadres: rik@fysiobastiaens.nl

Over Rik:
Rik, 25 jaar oud, geboren in Eindhoven, samenwonend in Heerlen en is onze Manueel Therapeut in opleiding.

Verder heeft hij in zijn talentenpakket: Fysiotherapeut, Medical Taping, Dry Needling, Sportmassage en eerste hulp bij sportongevallen.
Hij werkt bij Fysiotherapie Bastiaens sinds juni 2018 en is vooral te vinden op de locaties Ceramique, Amby en de Glacisweg te Sint Pieter.

Hij zegt over zichzelf dat hij aandachtig, enthousiast en leergierig is. Hij is graag buiten actief bezig. Als dit dan ook nog op reis is, is dat alleen maar beter. Doordeweeks is hij regelmatig te vinden bij de trappen van Snow World in Landgraaf en anders in de klimhal. Naast actief bezig zijn, kan hij ook heel erg genieten van een goede film.

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens verteld hij zeer tevreden: “het bevalt mij heel goed om bij Fysiotherapie Bastiaens te werken. Er is veel onderling overleg tussen de therapeuten. Dit zorgt ervoor dat de zorg voor patiënten beter wordt en dat de individuele vaardigheden van de therapeuten blijven groeien. De locaties zijn mooi en modern ingericht, wat ervoor zorgt dat het een fijne werk- en revalidatieomgeving is.”

Ook wij zijn zeer zeker tevreden met Rik!

Emiel Cals

Fysiotherapeut / Medical Taping / Fysio Fitness / online fysio expert

Emailadres: emielcals@fysiobastiaens.nl

Mark Willems

Fysiotherapeut / Medical Taping / Brightlands / Personal trainer

Emailadres: mark@fysiobastiaens.nl

Maxime Berghmans

Fysiotherapeut i.o / Fysio Fitness

Emailadres: maxime@fysiobastiaens.nl

Tom van Dijk

Fysiotherapeut i.o.

Tim Nicolai

Fysiotherapeut i.o.