Meet Our Team

Vanuit onze ervaring als fysiotherapeuten hebben we van onze patiënten begrepen hoe belangrijk het is dat de persoonlijke situatie ook om een persoonlijke behandeling vraagt. Daarom brengen we in Eijsden en Amby allerlei discplines bij elkaar om een zo integraal mogelijke aanpak te kunnen bieden.

Noor Bastiaens

Owner and Founder

Wien Verjans

Fysiomanager

Wien is sinds maart 2017 bij ons werkzaam als fysiotherapeut, sinds kort onze Fysiomanager en onze duizendpoot staat voor jullie klaar op de locaties Ceramique, Amby, Eijsden en Sint Pieter. Wien (net 30 geworden) woont in Geleen en is afgestudeerd als algemeen Fysiotherapeut, Medical Taping, Echografie en Dry Needling. Wien houdt van reizen, sporten en vindt alles geweldig zolang het maar avontuurlijk is!
Zijn eigen standpunt is: Legt de vinger op de zere plek

Wanneer we hem vragen hoe hij het vindt om bij Fysiotherapie Bastiaens te werken verteld hij enthousiast dat het solliciteren bij Fysiotherapie Bastiaens de beste keuze is geweest die hij heeft kunnen maken. Met al zijn passie haalt hij veel energie uit zijn werk. Leuke jonge collega’s om mee te sparren en een baas die meedenkt met betrekking tot mijn persoonlijke en zakelijke groei.

Joyce Philipsen-Duchateau

Managementteam / Administratie Fysiotherapie / Hoofd Receptie / Personeelszaken / Financiële administratie Joyce,

woonachtig in Maastricht, is sinds oktober 2014 bij Fysiotherapie Bastiaens werkzaam en is verantwoordelijk voor onze administratieve taken, back- en front office werkzaamheden en een stralende lach ter ontvangst op onze locatie Ceramique. Wanneer we haar vragen om iets over zichzelf te vertellen, vertelt ze dat ze een volleybalfanaat is, maar met een nog grotere smile dat ze verliefd is op haar kindjes. Joyce geeft aan over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens dat ze nog nooit een dag met tegenzin naar het werk gekomen. De quote die ze hierbij uitgezocht heeft is: Behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden.

Anouk Koopmans

Secretaresse Fysio Bastiaens

Aniek Guillaume

Bewegingsagoge / Fysio Fitness


Aniek werkt bij ons sinds oktober 2016. Zij heeft de opleiding Bewegingsagoog aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond voor ze bij ons begonnen is als Fysio-assistent en het gezicht is van onze FysioFitness.
Zij woont samen met Ronald in Roermond en is te vinden op onze mooie locaties op het Ceramique en Sint Pieter. Aniek is een fervent voetbalster, houdt van reizen naar alle uithoeken van de planeet, vindt het heerlijk om te wandelen in ons mooie Limburgse landschap en gaat tijdens het zomerseizoen graag naar festivals en concerten.
Ze zegt over zichzelf dat ze vriendelijk, sportief en reislustig is en haar lijfspreuk is dan ook: Move Better, Get Better!
Wanneer we haar vragen om iets te vertellen over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens geeft ze vol vuur aan dat ze zich binnen onze praktijk bezig kan houden met haar 2 grote passies: sporten en het helpen van mensen!

Stephan Sauren

Fysiotherapeut

Stephan, woonachtig in Maastricht, is een van onze nieuwste collega’s en werkt sinds oktober 2017 bij Fysiotherapie Bastiaens.
Hij laat zijn kundigheid zien op onze locaties Ceramique, Amby en de beide locaties op Sint Pieter.
Je kunt hem wat vaker in Amby in het Fitness gedeelte terugvinden daar hij zelf ook 5 keer per week werkt aan het trainen van zijn spieren en conditie.
Onze Limburger met zijn Brabants accent heeft de opleiding Fysiotherapie aan het Fontys in Eindhoven met succes afgerond en geeft aan dat hij ambitieus is, een no-nonsens instelling heeft en heeft als lijfspreuk een quote van Frank Sinatra “that’s life”
Wanneer we onze down-to-earth kanjer vragen hoe hij het werken bij Fysiotherapie Bastiaens vindt geeft hij aan dat het een ideale omgeving is om je als fysiotherapeut te ontwikkelen. De combinatie van veel jonge, ambitieuze en uiterst capabele collega’s maken het zeer prettig.

Rik

Fysiotherapeut

Lars Roijen

Fysiotherapeut

Lars werkt bij ons sinds april 2017. Begonnen als stagiair vanuit de bachelor opleiding Fysiotherapie. Ondertussen ook voor vast werkzaam bij ons in combinatie met zijn studie. Hij woont in Valkenburg samen met zijn vriendin Yvette en kan zijn energie kwijt tijdens zijn voetbaltrainingen en wedstrijden. Zegt over zichzelf dat hij betrokken, kundig en eerlijk is en vindt zijn extreem droge humor toch wel een groot pluspunt van zichzelf . Lars is te vinden op onze locaties Ceramique, Eijsden en Amby en zijn lijfspreuk is: Exercise is the best medicine.
Wanneer we hem vragen om iets te vertellen over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens, krijgen we een grote glimlach en zegt hij: door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht op een duurzame manier je doel bereiken

Tom

Fysiotherapeut

Luuk van Dijk

Fysiotherapeut

Luuk is begonnen in mei 2017 bij onze praktijk in Eijsden en heeft zich daarna al vrij snel uitgebreid naar de locaties Ceramique, Amby en Sint Pieter.
Hij woont sinds vorig jaar met zijn vriendin in het centrum van Maastricht en heeft met veel succes zijn opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.
Wanneer we hem vragen naar enkele woorden die kenmerkend voor hem zijn geeft hij aan dat hij rustig, sportief en vriendelijk is. Zijn we het volledig mee eens
Zijn motto is dan ook: Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.
Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens geeft hij het volgende aan: binnen Fysiotherapie Bastiaens heerst een heerlijke werksfeer wat ten goede komt van de drive van de therapeuten en dus de kwaliteit van zorg. Met het relatief jonge team sparren we wekelijks onderling waar heel veel van geleerd kan worden

Desiree Meulenberg

Oedeemtherapeute / Fysiotherapeute

Mare Romkes

Fysiotherapeut

Fysio Team Bastiaens