Meet Our Team

Vanuit onze ervaring als fysiotherapeuten hebben we van onze patiënten begrepen hoe belangrijk het is dat de persoonlijke situatie ook om een persoonlijke behandeling vraagt. Daarom brengen we in Eijsden en Amby allerlei discplines bij elkaar om een zo integraal mogelijke aanpak te kunnen bieden.

Noor Bastiaens

Owner and Founder

Wien Verjans

Fysiomanager

Wien is sinds maart 2017 bij ons werkzaam als fysiotherapeut, sinds kort onze Fysiomanager en onze duizendpoot staat voor jullie klaar op de locaties Ceramique, Amby, Eijsden en Sint Pieter. Wien (net 30 geworden) woont in Geleen en is afgestudeerd als algemeen Fysiotherapeut, Medical Taping, Echografie en Dry Needling. Wien houdt van reizen, sporten en vindt alles geweldig zolang het maar avontuurlijk is!
Zijn eigen standpunt is: Legt de vinger op de zere plek

Wanneer we hem vragen hoe hij het vindt om bij Fysiotherapie Bastiaens te werken verteld hij enthousiast dat het solliciteren bij Fysiotherapie Bastiaens de beste keuze is geweest die hij heeft kunnen maken. Met al zijn passie haalt hij veel energie uit zijn werk. Leuke jonge collega’s om mee te sparren en een baas die meedenkt met betrekking tot mijn persoonlijke en zakelijke groei.

Joyce Philipsen-Duchateau

Managementteam / Administratie Fysiotherapie / Hoofd Receptie / Personeelszaken / Financiële administratie Joyce,

woonachtig in Maastricht, is sinds oktober 2014 bij Fysiotherapie Bastiaens werkzaam en is verantwoordelijk voor onze administratieve taken, back- en front office werkzaamheden en een stralende lach ter ontvangst op onze locatie Ceramique. Wanneer we haar vragen om iets over zichzelf te vertellen, vertelt ze dat ze een volleybalfanaat is, maar met een nog grotere smile dat ze verliefd is op haar kindjes. Joyce geeft aan over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens dat ze nog nooit een dag met tegenzin naar het werk gekomen. De quote die ze hierbij uitgezocht heeft is: Behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden.

Aniek Guillaume

Bewegingsagoge / Fysio Fitness


Aniek werkt bij ons sinds oktober 2016. Zij heeft de opleiding Bewegingsagoog aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond voor ze bij ons begonnen is als Fysio-assistent en het gezicht is van onze FysioFitness.
Zij woont samen met Ronald in Roermond en is te vinden op onze mooie locaties op het Ceramique en Sint Pieter. Aniek is een fervent voetbalster, houdt van reizen naar alle uithoeken van de planeet, vindt het heerlijk om te wandelen in ons mooie Limburgse landschap en gaat tijdens het zomerseizoen graag naar festivals en concerten.
Ze zegt over zichzelf dat ze vriendelijk, sportief en reislustig is en haar lijfspreuk is dan ook: Move Better, Get Better!
Wanneer we haar vragen om iets te vertellen over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens geeft ze vol vuur aan dat ze zich binnen onze praktijk bezig kan houden met haar 2 grote passies: sporten en het helpen van mensen!

Stephan Sauren

Fysiotherapeut

Stephan, woonachtig in Maastricht, is een van onze nieuwste collega’s en werkt sinds oktober 2017 bij Fysiotherapie Bastiaens.
Hij laat zijn kundigheid zien op onze locaties Ceramique, Amby en de beide locaties op Sint Pieter.
Je kunt hem wat vaker in Amby in het Fitness gedeelte terugvinden daar hij zelf ook 5 keer per week werkt aan het trainen van zijn spieren en conditie.
Onze Limburger met zijn Brabants accent heeft de opleiding Fysiotherapie aan het Fontys in Eindhoven met succes afgerond en geeft aan dat hij ambitieus is, een no-nonsens instelling heeft en heeft als lijfspreuk een quote van Frank Sinatra “that’s life”
Wanneer we onze down-to-earth kanjer vragen hoe hij het werken bij Fysiotherapie Bastiaens vindt geeft hij aan dat het een ideale omgeving is om je als fysiotherapeut te ontwikkelen. De combinatie van veel jonge, ambitieuze en uiterst capabele collega’s maken het zeer prettig.

Rik

Fysiotherapeut

Rik, onze nieuwste collega, 25 jaar oud, geboren in Eindhoven, samenwonend in Heerlen en is onze Manueel Therapeut in opleiding.

Verder heeft hij in zijn talentenpakket: Fysiotherapeut, Medical Taping, Dry Needling, Sportmassage en eerste hulp bij sportongevallen.
Hij werkt bij Fysiotherapie Bastiaens sinds juni 2018 en is vooral te vinden op de locaties Ceramique, Amby en de Glacisweg te Sint Pieter.

Hij zegt over zichzelf dat hij aandachtig, enthousiast en leergierig is. Hij is graag buiten actief bezig. Als dit dan ook nog op reis is, is dat alleen maar beter. Doordeweeks is hij regelmatig te vinden bij de trappen van Snow World in Landgraaf en anders in de klimhal. Naast actief bezig zijn, kan hij ook heel erg genieten van een goede film.

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens verteld hij zeer tevreden: “het bevalt mij heel goed om bij Fysiotherapie Bastiaens te werken. Er is veel onderling overleg tussen de therapeuten. Dit zorgt ervoor dat de zorg voor patiënten beter wordt en dat de individuele vaardigheden van de therapeuten blijven groeien. De locaties zijn mooi en modern ingericht, wat ervoor zorgt dat het een fijne werk- en revalidatieomgeving is.”

Ook wij zijn zeer zeker tevreden met Rik!

Lars Roijen

Fysiotherapeut

Lars werkt bij ons sinds april 2017. Begonnen als stagiair vanuit de bachelor opleiding Fysiotherapie. Ondertussen ook voor vast werkzaam bij ons in combinatie met zijn studie. Hij woont in Valkenburg samen met zijn vriendin Yvette en kan zijn energie kwijt tijdens zijn voetbaltrainingen en wedstrijden. Zegt over zichzelf dat hij betrokken, kundig en eerlijk is en vindt zijn extreem droge humor toch wel een groot pluspunt van zichzelf . Lars is te vinden op onze locaties Ceramique, Eijsden en Amby en zijn lijfspreuk is: Exercise is the best medicine.
Wanneer we hem vragen om iets te vertellen over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens, krijgen we een grote glimlach en zegt hij: door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht op een duurzame manier je doel bereiken

Tom

Fysiotherapeut

Tom, 23 jaar oud, woonachtig in Voerendaal, is in 2017 bij ons begonnen als stagiair. Hij is nu met het laatste deel van zijn opleiding bezig en werkt ondertussen al wat uurtjes voor vast bij Fysiotherapie Bastiaens. Jullie zullen onze duizendpoot in actie zien op al onze locaties!

Hij staat dan ook op het gebied van sport voor alles open en wil zoveel mogelijk doen. Over zichzelf weet hij te vertellen dat hij sportief, behulpzaam en doelgericht is en zijn lijfspreuk is dan ook: Spierkracht neemt snel af bij inactiviteit dus be smart en blijf bewegen!

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens geeft hij aan dat het een vooruitstrevende praktijk is die steeds bezig blijft met verbeteringen.

Hoe kunnen we met deze topper nu niet blij zijn?

Luuk van Dijk

Fysiotherapeut

Luuk is begonnen in mei 2017 bij onze praktijk in Eijsden en heeft zich daarna al vrij snel uitgebreid naar de locaties Ceramique, Amby en Sint Pieter.
Hij woont sinds vorig jaar met zijn vriendin in het centrum van Maastricht en heeft met veel succes zijn opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.
Wanneer we hem vragen naar enkele woorden die kenmerkend voor hem zijn geeft hij aan dat hij rustig, sportief en vriendelijk is. Zijn we het volledig mee eens
Zijn motto is dan ook: Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.
Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens geeft hij het volgende aan: binnen Fysiotherapie Bastiaens heerst een heerlijke werksfeer wat ten goede komt van de drive van de therapeuten en dus de kwaliteit van zorg. Met het relatief jonge team sparren we wekelijks onderling waar heel veel van geleerd kan worden

Desiree Meulenberg

Oedeemtherapeute / Fysiotherapeute

Desiree, samenwonend met Ralph in Berg en Terblijt, is in april 2017 bij ons komen werken. Zij is voornamelijk te vinden op onze locaties Ceramique en Eijsden.
Dat zij een duizendpoot is, is wel te zien aan de opleidingen en cursussen die zij met succes behaald heeft. Desiree is afgestudeerd Fysiotherapeute, Oedeemtherapeute, Lymfe Drainage, Lymfe- en Medical Taping en is getraind Masseuse in ontspannende en stimulerende massages, denk aan Hotstone, Lotus, Ayurvedisch en Voetreflexmassage. Ook heeft zij ervaring met hydrotherapie en is geïnteresseerd in bekkenbodemproblematiek.

Haar hobby’s zijn yoga (Power- en Hot yoga), ze danst graag Hip-Hop en laat de heupen sinds kort zwaaien en draaien bij het Salsadansen.

Wanneer we haar vragen of zichzelf te beschrijven geeft ze aan ze vrolijk, betrokken en leergierig is. Haar favoriete Quote is dan ook: “Follow your heart and go for it.”

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens zegt ze vrolijk: “Fysiotherapie Bastiaens is een jong en enthousiaste fysiopraktijk, met een speciale visie om actieve met passieve therapie te combineren. Ook is het goed om op verschillende locaties te behandelen, hierdoor kunnen patiënten sneller bij ons terecht en kun je meer fysiotherapie geven. We werken voortdurend aan de kwaliteit van de praktijk, waardoor de mogelijkheden bestaan om je verder te ontwikkelen als fysiotherapeute.”

Hoe kunnen we nou niet blij zijn met zo’n duizendpoot?

Mare Romkes

Fysiotherapeut

Mare, 22 jaar oud, is werkzaam bij ons sinds december 2017 en jullie zullen haar vaker terugzien op onze locaties Ceramique, Amby, Glacisweg en Mergelweg.
Mare is samenwonend in Maastricht en is afgestudeerd als Fysiotherapeut bij de HAN in Nijmegen.

Over zichzelf verteld ze dat ze energiek, direct en ambitieus is en een fanatiek 30 Seconds speelster is aangezien ze blijkbaar altijd gekke feitjes en data van verschillende dingen onthoud. Hierbij heeft ze als levensmotto: Alles sal Regkom (Afrikaans voor: alles komt goed) en is altijd in voor iets leuks/spontaans.

Over het werken bij Fysiotherapie Bastiaens zegt ze dat het bedrijf constant in ontwikkeling is wat mede mogelijk wordt gemaakt door de inzet van ons jonge en leergierige team. Het is heerlijk om samen te kunnen werken met een jong team waarbij iedereen in verschillende dingen uitblinkt, waardoor we elkaar goed aanvullen en weten wat we aan elkaar hebben. Daarbij is er een fijne en veilige omgeving om jezelf te ontwikkelen.

Ook wij zijn het eens met haar levensmotto, hoe kan het nou niet goed komen zo?

Tessa Lillu

Marketing en administratief medewerkster

Tessa is sinds eind oktober 2018 bij ons werkzaam als marketing specialist. Verder ondersteunt zij Joyce met allerlei administratieve werkzaamheden. De hele week door is zij wel te vinden op een van onze locaties, druk bezig de sfeer te proeven en ideeën van onze leden in kaart te brengen. Verder zorgt zij ervoor dat alle acties lopen en kenbaar zijn aan jullie allemaal.

Ze is afgestudeerd op gedragsverandering, een master richting van psychologie. Maar laat dat je vooral niet afschrikken! Ze luistert graag en kan zich makkelijk verplaatsen in iemand anders' schoenen.
Tessa leest graag, maar weet haar tijd ook te vullen met haar vrienden. Als een van de jongste leden van ons team kan ze niet wachten om creatief los te gaan met alle acties die Bastiaens nog kan bieden.

Clarissa Sewbaransingh

Clarissa, 22 jaar, geboren in Sittard, woonachtig in Echt en in december afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.

Clarissa werkt sinds december 2018 bij Fysiotherapie Bastiaens en is daarbij te vinden op de locaties Cereamique, Amby en de Glacisweg. Tijdens haar opleiding heeft ze haar rugzak gevuld met een minor neurorevalidatie en een cursus medical taping.

In drie woorden zou Clarissa zeggen dat ze ‘’spontaan, leergierig en daadkrachtig‘’ is. Ze staat graag op het voetbalveld en is daarnaast ook nog regelmatig in de turnhal te vinden. Daar traint ze meiden die tijdens het wedstrijdseizoen hun beste beentje voor willen zetten. Je kunt Clarissa op elk moment van de dag blij maken met een goed boek dat ze in alle stilte graag uitleest.

Over werken bij Fysiotherapie Bastiaens benoemd ze met trots: ‘’Ik voel me gewaardeerd en om die reden voel ik me erg op mijn gemak tijdens mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Bastiaens. De energie die wij als therapeuten aan elkaar over brengen komt ten goede aan onze gezamenlijke maar ook individuele kwaliteiten. Op elke locatie heerst een andere werksfeer en dat maakt werken bij Fysiotherapie Bastiaens zo uitdagend en verschillend.’’

Fysio Team Bastiaens